söndag 4 juli 2010

Marios bröllop

22.43

Mycket kärlek i luften såhär sommartider. Inget som gör mig så mycket. Men för andra betyder det mer, igår var nämligen Mario och Lisas bröllop.

Som bestman var jag och E tvungna att vara där lite tidigare än alla andra för att hjälpa till med förberedelser. Vi fick flower-arrangement duty. Det var roligt och man fick stimulera sin blomsterarrangemang-sinnen lite.


Här har vi bordsarrangemanget. Mycket var handgjort av brudparet. Istället för att lägga ner massa pengar på att få något upptryckt så gjorde de små kort, vilket blev mer personligt tycker jag.


Här håller E tal inför ett femtio tal gäster. Mycket god mat och gott om vin och champagne. Öppen bar. Härligt härligt!
Jag var redan ganska berusad under middagen, kände då att det var dags att sluta dricka allt som serverades..


Brudparet. Som bodde på Berns bröllops-svit och reser till Grekland imorn på smekmånad i 3 veckor.

Efter alla tal och middagen var slut var det fest! Brudparet hade hyrt in ett band som spelar zigenarmusik. Och så blev det krossa svindyr champagneglas och lyfta upp bruden på en stol.



Mario och E har känt varandra sedan länge. De har till och med bott i Tyresö tillsammans. De är båda sommelier och det var många viktiga gäster inbjudna. Fick träffa fint folk som man annars aldrig skulle möta och dricka dyra och fina viner och champagne som man annars aldrig skulle beställa.
Måste faktiskt höja glaset för ädelost snittarna som man fick efter ceremonin. Ska göra sådana någon gång snart!

Grillmiddag på onsdag?? Någon?? :OO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar