fredag 3 september 2010

Onsdagsäventyr

16.15

Jag spenderade mycket av igår med att vara bakis. Festligheterna i onsdag har satt sina spår. Här kommer berättelsen.

Mötte upp min man utanför Gondolen runt halv nio. Blev två snabba drinkar (Lemon drops och mangodrink) uppe i deras skybar innan vi raskt hoppade in i en topcab som skulle ta oss till Brunnsgatan. Väl framme, får vi ett varmt välkomnande vid entrén av ingen annan än Pontus han själv. Ett stadigt handskakande och kram senare hade han tydligen gett order till den nya värdinnan att fixa två glas champagne till oss. Eftersom vårt bord inte var riktigt klart än skulle vi ändå fara in till baren för ännu en drink, och hon hade fått klara order om att champagnen skulle nå oss innan vi nådde baren, i efterhand sa E att hon verkade hur jävla nervös inför oss som helst. Royale-bemötande.

Alla hälsade på oss där nere, varför inte, stammisar som vi är. Beställde Pontus Väljer! med vinpaket och började dinera med ostron som första rätt. Slutade med att jag blev kalasfull och vinglade in i taxin hem, som tur hade jag lämnat klackarna hemma..annars hade det slutat illa.

Det bästa med det hela var också att hela notan gick som faktura, med andra ord behövde E inte betala. Kändes nice, nya hovmästaren på By the sea är omtyckt av Pontus. I stor skala verkar det som. You go boy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar